loader image

Política de devoluciones y reembolsos

Visió de conjunt

La nostra política de reemborsament i devolucions té una durada de 30 dies. Si han passat 30 dies des de la compra, no podem oferir-li un reemborsament complet o un canvi.

Per ser elegible per a una devolució, el seu article ha d’estar sense fer servir i en les mateixes condicions en què el va rebre. També ha de ser a l’embalatge original.

Diversos tipus de béns estan exempts de ser tornats. Els productes peribles com aliments, flors, diaris o revistes no es poden tornar. Tampoc no acceptem productes que siguin articles íntims o sanitaris, materials perillosos o líquids o gasos inflamables.

Articles addicionals no retornables i especificats per contracte :

 • Targetes de regal
 • Productes de programari descarregables
 • Alguns articles de salut i cura personal
 • Apadrinar un arbre
 • Subscripció d’entrades per avançat
 • Accions que als 2,5 anys seran convertibles
 • Token LdP

Per completar la devolució, requerim un rebut o comprovant de compra.

Si us plau, no torneu la compra al fabricant.

Hi ha certes situacions en què només s’atorguen reemborsaments parcials:

 • Llibre amb signes d’ús evidents.
 • CD, DVD, cinta VHS, programari, videojoc, cinta de casset o disc de vinil que s’hagi obert.
 • Qualsevol article que no estigui en el seu estat original, estigui malmès o li faltin peces per causes alienes al nostre error.
 • Qualsevol article que es torni més de 30 dies després del lliurament

Reemborsament

Quan es rebi i inspeccioni la seva devolució, us enviarem un correu electrònic per notificar-li que hem rebut el seu article retornat. També us notificarem l’aprovació o el rebuig del vostre reemborsament.

Si s’aprova, es processarà el seu reemborsament i s’aplicarà automàticament un crèdit a la targeta de crèdit o mètode de pagament original, dins d’una certa quantitat de dies.

Reemborsaments tardans o faltants

Si encara no heu rebut un reemborsament, primer torneu a verificar el compte bancari.

Després, poseu-vos amb la companyia de la targeta de crèdit, pot prendre algun temps abans que es publiqui oficialment el seu reemborsament.

A continuació, poseu-vos en contacte amb el vostre banc. Sovint hi ha un temps de processament abans que es publiqui un reemborsament.

Si heu fet tot això i encara no heu rebut el vostre reemborsament, poseu-vos en contacte amb nosaltres a info@laberintdelpastor.com

Articles en venda

Només es poden reemborsar els articles de preu regular. Els articles en oferta no es poden reemborsar.

Intercanvis

Només reemplacem articles si estan defectuosos o danyats. Si heu de canviar-lo pel mateix article, envieu-nos un correu electrònic a info@laberintdelpastor.com i envieu el vostre article a: {adreça física}.

Regals

Si l’article es va marcar com a regal quan el va comprar i el va enviar directament, rebrà un crèdit de regal pel valor de la seva devolució. Quan es rebi l’article retornat, se us enviarà per correu un certificat de regal.

Si l’article no es va marcar com un regal quan es va comprar, o si l’obsequi va enviar la comanda per lliurar-li més tard, li enviarem un reemborsament a l’obsequi i se n’assabentarà de la devolució.

Enviament i devolucions

Per tornar el vostre producte, heu d’enviar-lo per correu a: C/ Plademont 2, La Cellera de Ter, 17165 (Girona)

Vostè serà responsable de pagar els seus propis costos d’enviament per tornar el vostre article. Les despeses d’enviament no són reemborsables. Si rebeu un reemborsament, el cost de l’enviament de devolució es deduirà del seu reemborsament.

Depenent d’on visqui, el temps que pot trigar a arribar-li el producte intercanviat pot variar.

Si esteu tornant articles més cars, podeu considerar utilitzar un servei d’enviament rastrejable o comprar una assegurança d’enviament. No garantim que rebrem el vostre article retornat.

Necessites ajuda?

Contacti’ns a info@laberintdelpastor.com per a preguntes relacionades amb reemborsaments i devolucions.

Contacte

Atenció al client: +34 674 911 341 Sr. Antoni Vidal

Avis legal - Política de Privacitat - Política de Cookies - Condicions de compra