loader image

Token LDP

Avui dia no es pot entendre un projecte sense internacionalitzar-ho i la millor manera de fer-ho es creant el NFT-LdP (token), i gràcies a vosaltres es dona a conèixer, la zona del Ter-Brugent, la comarca de La Selva, la província de Girona, Catalunya i tota la resta del territori, arreu del món. Ara amb el pre-llançament obteniu un preu, que després quan es posi al mercat sense esforç gaudireu d’un benefici notable, sempre i quan decidiu de vendre’ls. NO obstant el Laberint aporta a la reducció de CO2 a l’atmosfera, destinant-hi un tant per cent per mantenir i netejar els més de 80 mil arbres de l’entorn, que pertanyen a la mateixa finca, per poder perdre’s i trobar-se, mitjançant l’aprenentatge per saber créixer, créixer bé. Un lloc que us invitarà a quedar-vos, on es gaudiran moments per compartir i per tornar-hi.

Els promotors i l’equip, estant fent l’impossible aportant els seus fons propis, i amb la vostre ajut, us volem agrair públicament per l’esforç que esteu fent. Sou els ambaixadors del Laberint del Pastor, i us animem que ho seguiu sent-ho. Gràcies !

Si encara no has fet a continuació et mostrem les diferents opcions de com pots colaborar amb el laberint del pastor, gràcies:

Entrevista Diari de Girona

 

Contacte

Atenció al client: +34 674 911 341 Sr. Antoni Vidal